aktualności

Jest nam niezmiernie miło pochwalić się, że w naszym nowym menu znajdziecie Państwo dania przyrządzane metodą SOUS-VIDE.
Sous-vide to gotowanie potraw w opakowaniach próżniowych, w niskiej temperaturze. To sposób, który umożliwia zachowanie lepszej jakości produktów, walorów smakowych oraz wydobycie pełnego aromatu potrawy.
W naszym menu dania SOUS-VIDE:
FILETTO DI POLLO CON SPINACI E POMODORI SECCHI IN SALSA DI POMODORO CON RISO AL PESTO
Filet z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami na salsie pomidorowej w asyście ryżu z pesto bazyliowym
SPEZZATINO DI MAIALE IN CREMA DI GINEPRO                
Polędwiczki wieprzowe z kremem żurawinowym, grillowanym jabłkiem i puree
FILETTO DI MANZO AI FUNGHI PORCINI BEVUTI NEL VINO ACCOMPAGNATI CON SPINACI FRESCHI                                                                                
Polędwica wołowa w sosie borowikowo-winnym podana ze szpinakiem i zapiekanymi ziemniakami
Smacznego!