Dania główne

POLSKIE SPECJAŁY

KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY ( 180g )

SCHAB Z PIECZARKAMI I SEREM ( 200 g ) 

PIECZEŃ WIEPRZOWA z sosem pieczeniowym ( 180g )

GOLONKA PIECZONA z sosem pieczeniowym (szt.300-400 g ) 

FILET Z KURCZAKA PANIEROWANY ( 180 g )

GRILLOWANY FILET Z INDYKA ( 200 g )

KOTLET DE VOLAILLE (180 g )

BITKA WOŁOWA PO WĘGIERSKU (200 g )

WĄTRÓBKA DROBIOWA Z JABŁKIEM I CEBULĄ (300 g )


              *************


PIEROGI Z MIĘSEM( 5 szt.)

PIEROGI RUSKIE ( 5 szt.)

PIEROGI ZE SZPINAKIEM z masłem i parmezanem ( 5 szt.)

 

WŁOSKIE SPECJAŁY


LASAGNE Z SOSEM BOLOGNESE ( 450-500 g )

LASAGNE ZE SZPINAKIEM i sosem serowym( 450-500 g )

FILET Z KURCZAKA W SOSIE Z KUREK ( 200 g )

NALEŚNIKI ZE SZPINAKIEM I WĘDZONYM ŁOSOSIEM i sosem serowym ( 2 szt.)

KLUSECZKI GNOCCHI Z KURCZAKIEM I PODGRZYBKIEM  ( 300 g )

KLUSECZKI GNOCCHI Z KREWETKAMI, WARZYWAMI I MŁODYM SZPINAKIEM (300 g)


DUŻE SAŁATY ( 300G )


SAŁATKA CEZARA 

SAŁATKA WŁOSKA

SAŁATKA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM



RYBY

DORSZ SAUTE FILET ( 200 g )

ŁOSOŚ SAUTE FILET ( 200 g )